OM

JAG ÄR SUSAN SÖDERVIK...

... och det är jag som har kennel Dusienas.
Familjen består utöver våra fyrbenta även utav min sambo Alex och våra två barn, Marissa och Benjamin. Alex är min hjälpande hand med hundarna och finns där för oss när det behövs. Han är även en väldigt duktig fotograf och får ta en hel del utav bilderna på hundarna.

 

Jag har sen barnsben alltid haft något slag av hundkontakt, men det var inte förrän 2008 som jag köpte min första egna hund tillsammans med Alex. Det var en Chihuahua som vi kallar Armani och vi har inte ångrat oss gällande rasen, då det är en väldigt pigg, liten hund med mycket kärlek.

 

Uppfödning sker i en liten skala och mitt mål är att föda upp glada och hälsosamma hundar enligt rasstandarden, framtagen av FCI.

VÅRA HUNDAR...

...är en del av familjen och lever därmed också med hela familjen.

De får mysa med oss i soffan och kan få komma och sova uppe i sängen med oss. Kan bli lite trångt när även barnen ska få plats, men finns det  hjärterum så finns det stjärterum.

 

Träning med hundarna sker vid flera tillfällen varje dag. Vi tränar mycket med inriktning mot utställning, men det varvas med agility, trick träning samt koncentrations- och balansövningar för att hålla både knopp och kropp i trim. Mycket av träningen går ut på att det skall vara roligt för hundarna och att de skall ha en framåtförväntan

 

För fler uppdateringar och bilder från oss, följ oss på Facebook och Instagram.

 

 

Vid frågor, tveka inte att kontakta mig.

Susan

KÖPARNAS ORD
Dusienas kennel

IT'S ALL ABOUT CHIHUAHUA

GLÖM INTE ATT FÖLJA OSS

© 2020 Copyright DUSIENAS KENNEL - Susan Södervik