Till salu & Våra planer

Här kan du se om det finns något till salu, våra planer framöver och om vi söker fodervärd.

TILLBAKA

VALPAR TILL SALU

Vi har inte några valpar till salu för tillfället.

Vill du se fler bilder av Dusienas valparna, följ kenneln på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om vad som händer i kenneln.

 

Du kan också läsa lite nyttig information på vår valp sida som kan komma till användning innan ditt framtida valpköp, klicka här för att läsa mer.

Valpar från kull VIII, födda 2020-10-01

VÅRA PLANER

  • Vi har ännu ej fastställt hur 2023 kommer att se ut men Är du intresserad av en valp i framtiden, skicka då ett meddelande till oss med en beskrivning om vem du är och vad för hem du kan erbjuda.

 

Du hittar vår kontaktinformation här.

 

 BG CH, RS CH, LT CL. W 2017 Microschihuas Incredible

FODER/BIBEHÅLLEN AVELSRÄTT

 

 

Är du intresserad utav att bli fodervärd eller köpa hund med bibehållen avelsrätt, så tveka inte att höra av dig. Ibland söker vi personer som kan tänka sig att vara en del utav Dusienas team och då köpa hund med bibehållen avelsrätt eller vara fodervärd till någon utav våra lovande hundar. Utställningsintresserade kommer att prioriteras och referenser kommer att efterfrågas vid dessa tillfällen.


Det är olika villkor gällande att vara fodervärd och köpa hund med bibehållen avelsrätt. Läs gärna igenom det och finns det frågor så tveka inte att fråga.

 

Villkor gällande fodervärdsavtal och köp med bibehållen avelsrätt hittar du här.

 

Du hittar vår kontaktinformation här.

KÖPARNAS ORD
Dusienas kennel

IT'S ALL ABOUT CHIHUAHUA

GLÖM INTE ATT FÖLJA OSS

© 2020 Copyright DUSIENAS KENNEL - Susan Södervik